Design

BASF: Redesign For a New Way of Working

BASF, the world’s leading chemical company, recently unveiled a redesigned office for its regional headquarters in Hong Kong, that not only reveals new layouts and furniture, but also as the core driver of the redesign, supports a new way of working. The new allocation of space between permanent and flexible seating, together with a sharp reduction in the number of enclosed offices, helps to optimize the use of real estate. As leaders of the change, the majority of management now use a hot-desking set-up. Collaboration has been further enhanced with the introduction of rooms with media:scape technology on each floor to facilitate desktop sharing, boost innovation, and enhance productivity.

Related Stories

Conversations: Michael Held

Conversations: Michael Held

We sit down with Michael Held, VP of Global Design at Steelcase to discuss design challenges, implementing sustainability into design and more.

Finding Shelter in the Open Plan

Finding Shelter in the Open Plan

As companies struggle to fill roles and nudge people back into the workplace, the office needs to do more to

Place of Pride

Place of Pride

Special Olympics Michigan partnered with Steelcase to create spaces designed for a first-of-its-kind inclusion center.